Wie is wie

Ronald Goovaerts

Link4Projects Leader

Expert Strategic Business Development

Ronald heeft jarenlange internationale ervaring in strategisch business development.

Als Vlaams Industrieel Ingenieur woont en werkt Ronald al meer dan 20 jaar in Zuid-Europa. Hij ontwikkelde de laatste 20 jaar verschillende internationale projecten in meer dan 20 landen.

Ronald spreekt meer dan een handje vol talen, houdt van hard resultaat gericht werken, onderhandelt overtuigend, licht provocerend en dynamisch met als doel om voor alle partijen de beste resultaten te behalen, creatieve en duurzame oplossingen.

In samenwerking met  Igor Van Assche, founder van Link2Europe, startte hij in 2016 het Link4Projects project. Ondertussen is Link4Project uitgegroeid tot een gewaardeerde professionele dienstverlening voor bedrijven in bouw en industrie die op een intelligente manier gebruik willen maken van Europese onderaannemers.

Igor

Link4Projects Owner

Igor Van Assche komt uit een familie die reeds in de jaren ’70 zijn eerste stappen zette in de nog prille uitzendsector in België. In 1992 vervoegde hij het familiebedrijf dat later werd verkocht aan een grote internationale uitzendgroep.

Na zelf 15 jaar te hebben gewerkt binnen dit uitzendbedrijf besluit hij om in 2007 Link2Europe op te richten, een bedrijf dat zich uitsluitend richt op internationale rekrutering voor Vlaanderen en België.

In 2015 ontstaat een specialisatie Engineers & Projects die in 2017 wordt omgedoopt tot Link4Projects. Met Link4Projects geven we een service aan zowel buitenlandse onderaannemers als aan Belgsiche bedrijven die onderaannemers correct willen inzetten.

Igor staat u en uw bedrijf bij in het maken van de juiste keuzes als het gaat over het invullen van uw knelpuntvacatures.

nl_NLDutch