Specialisaties

Renovatie werken

U bent op zoek naar een team van professionele renovatiewerkers, tijdelijk of permanent. Link4Projects heeft voor de geschikte partner, een buitenlands bedrijf gespecializeerd in allerlei renovatiewerken met de nodige kennis om in de Benelux succesvol met u als onderaannemer werken uit te voeren.

Bekisters en ijzervlechters

U bent op zoek naar een team van professionele bekisters of ijzervlechters, tijdelijk of permanent. Link4Projects heeft voor de geschikte partner, een buitenlands bedrijf gespecializeerd in bekisting- en ijzervlechtwerken met de nodige kennis om in de Benelux succesvol met u als onderaannemer werken uit te voeren.

Schilderwerken

U bent op zoek naar een team van professionele schilders, tijdelijk of permanent. Link4Projects heeft voor de geschikte partner, een buitenlands bedrijf gespecializeerd in schilderwerken met de nodige kennis om in de Benelux succesvol met u als onderaannemer werken uit te voeren.

Krepi bepleistering

U bent op zoek naar een team van professionele krepi pleisteraars, tijdelijk of permanent. Link4Projects heeft voor de geschikte partner, een buitenlands bedrijf gespecializeerd in buiten bezetwerken met de nodige kennis om in de Benelux succesvol met u als onderaannemer werken uit te voeren.

MEP, HVAC, Electriciteit & Sanitair

U bent op zoek naar een team van professionele speciale technieken, MEP, HVAC, Electriciteit en Sanitair, tijdelijk of permanent. Link4Projects heeft voor de geschikte partner, een buitenlands bedrijf gespecializeerd in speciale technieken met de nodige kennis om in de Benelux succesvol met u als onderaannemer werken uit te voeren.

Wegmarkering

U bent op zoek naar een team van professionele wegmarkeerders, tijdelijk of permanent. Link4Projects heeft voor de geschikte partner, een buitenlands bedrijf gespecializeerd in wegmarkeringwerken met de nodige kennis om in de Benelux succesvol met u als onderaannemer werken uit te voeren.

Metaalbouw

U bent op zoek naar een team van professionele metaalmonteerders, tijdelijk of permanent. Link4Projects heeft voor de geschikte partner, een buitenlands bedrijf gespecializeerd in metaalmontages met de nodige kennis om in de Benelux succesvol met u als onderaannemer werken uit te voeren.

Ruwbouw & Metselwerk

U bent op zoek naar een team van professionele metsers/ruwbouw – werkers, tijdelijk of permanent: Link4Projects heeft voor de geschikte partner, een buitenlands bedrijf gespecializeerd in ruwbouwwerken met de nodige kennis om in de Benelux succesvol met u als onderaannemer werken uit te voeren.

Dakwerken

U bent op zoek naar een team van professionele dakwerkers, tijdelijk of permanent: Link4Projects heeft voor u de geschikte partner, een buitenlands bedrijf gespecializeerd in dakwerken met de nodige kennis om in de Benelux als partner in onderaanneming succesvol werken uit te voeren.

Zelf door u in te vullen

U vindt de expertise die u nodig heeft niet terug, geen nood, wij helpen u om het bedrijf met de gevraagde expertise te vinden.

nl_NLDutch